Dynamics 365 Business Central

Поєднуйте фінанси, збут, обслуговування та операційну діяльність за допомогою рішення для малого та середнього бізнесу.

Dynamics 365 Finance
Power Platform
Dynamics 365 Business Central
New Customer Insights
Microsoft Copilot
Dynamics 365

Керуйте своїм бізнесом будь-де

Будьте гнучкими й розгортайте Microsoft Business Central у хмарі або локально, гарантуючи незмінну якість роботи користувачів в обох середовищах. Мобільна версія підходить як для хмарних, так і для локальних користувачів, дозволяючи користувачам працювати на пристроях з Windows, Android та iOS.

Управляйте своїми фінансами

Приймайте усвідомлені рішення, спираючись на комплексні дані зі звітів, діаграм і аналітичних панелей Microsoft Power BI у напрямках управління фінансами і бухгалтерського обліку, продажів, закупівель та управління запасами. Переглядайте діаграми та звіти в режимі реального часу за допомогою вбудованих інструментів звітності, Excel або Power BI, отримуючи найактуальніші дані. Застосовуйте необмежену кількість параметрів для ваших даних, щоб ефективно виявляти тренди та закономірності.

Dynamics 365 Business Central чи Dynamics 365 Finance & Operations?

Не знаєте, яке ERP рішення від Microsoft найкраще задовольнить ваші індивідуальні потреби? Перегляньте комплексне порівняння провідних ERP рішень від Microsoft – Dynamics 365 Business Central та Dynamics 365 Finance & Operations. Ви зможете прийняти усвідомлене рішення та обрати ефективну ERP систему, яка ідеально відповідатиме вимогам та завданням вашого бізнесу.

Оптимізуйте свій ланцюг постачання

Прогнозуйте найкращий час для поповнення запасів за допомогою вбудованої аналітики. Використовуйте прогнози продажів і очікуваного дефіциту запасів для автоматичного створення замовлень на закупівлю. Отримуйте цілісне уявлення про ваші запаси та використовуйте один метод розрахунку собівартості або різні методи для різних позицій. Вільно переміщуйте товари з одного місця на інше та контролюйте їхню кількість за допомогою циклічного підрахунку.

Приймайте рішення на основі даних

Позбудьтеся ізольованості даних і отримайте доступ до бізнес-аналітики за допомогою інформаційних панелей у реальному часі, гнучких звітів і KPI для кожної ролі. Захистіть свої дані, зберігаючи при цьому відповідність нормативним вимогам завдяки захисту ідентичності світового класу, доступу на основі ролей і шифруванню.

Вартість Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central Essentials

Отримайте комплексне управління фінансами, продажами та операційною діяльністю – з Microsoft Copilot включно.

70$

користувач/місяць

Краща пропозиція

Dynamics 365 Business Central Premium

Включає все, що входить до тарифного плану Essentials, а також розширені можливості для управління послугами та виробництвом.

100$

користувач/місяць

Dynamics 365 Business Central Індивідуально

Підходить, якщо у вас є особливі потреби, вимоги або певний штат персоналу.

Змінна

Ресурси

Що нового

Готові вдосконалити свій бізнес?

Ми маємо досвід роботи з різними системами для впровадження сумісних та доступних рішень. Щоб отримати більше інформації або домовитися про онлайн-демонстрацію, зв’яжіться з нами сьогодні.